Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
 

Federația Română de Autoapărare

W.O.S.D. România

WORLD ORGANIZATION OF SELF DEFENCE (W.O.S.D.)

Începând din 9 decembrie 2014, Federația Română de Autoapărare este partener al W.O.S.D.©, organizație la nivel mondial, care are ca obiect de autoapărare în fiecare aspect, fără limitări cu privire la orice stil de arte martiale (cu arme sau fără arme). Fiecare stil de arte marțiale poate fi membru al organizației noastre, propunând propriul sistem de autoapărare. W.O.S.D. este un complex organizațional de oameni, asociații și federații care lucrează în strânsă colaborare, legate în vederea atingerii aceluiași scop: să lucreze împreună sub numele de W.O.S.D., promovând și încurajând asociații și federații din întreaga lume. Politica noastră organizaționala este să fim o organizație care să adopte și promoveze inițiative pentru a favoriza un plan comun și a reuni orice stil către același scop, autoapărarea. Toate activitățile vor fi dezvoltate la nivel mondial. Rezultatul acestei conlucrări se reflectă în costuri reduse pentru membrii W.O.S.D., membrii vor primi un certificat internațional și codul de identificare pentru fiecare stil și instructor, lucrând împreună sub marca W.O.S.D.©. Oferim divizii specifice de activitate (în cazul în care veți colabora cu unii dintre cei mai buni specialiști in domeniu, din fiecare parte a lumii):
• Arte Marțiale;
• Autoapărare;
• Poliție;
• Armată;
• Gardă de corp;

W.O.S.D.© are un management care funcționează într-un mod inconfundabil: Noi promovam fără distincții, fiecare artă marțială sau stil de luptă, care este un membru regulat W.O.S.D.©. Noi promovăm antrenamente sau seminarii naționale și internaționale dedicate autoapărării, cu membrii noștri (sportivi, instructori sau directori tehnici). Promovăm studiul autoapărării, elaborând planuri fără idei preconcepute despre orice artă marțială sau proveniența acesteia, pentru a lucra fără bariere împreună. Toți instructorii șefi (coordonatori de țară) vor lucra împreună la proiectul W.O.S.D.©, în scopul de a promova evenimentele de arte martiale (sprijinit de W.O.S.D. © ca supervizor).
Organizația noastră este ca o masă rotundă în care fiecare membru poate propune, organiza și să ia parte la evenimentele noastre de arte marțiale, sub egida W.O.S.D.; nu suntem sub controlul principiilor de plutocrație (ca unele federații), regulile noastre sunt directe pentru a da fiecărui membru W.O.S.D. opțiunea de a se exprima. W.O.S.D. nu promovează o „metodă de arte marțiale” sau „stil de arte marțiale”.
Suntem punctul central unde se reunesc diverse stiluri de arte marțiale și oricine poate găsi un nou mod de a promova stilul personal (în conformitate cu codul W.O.S.D.) și în cazul în care W.O.S.D.© va fi punctul de întâlnire central. W.O.S.D. are parteneri pe toate continentele.

Conducerea W.O.S.D.:
Președinte:
Shihan Antonio la Salandra (Master Teacher Expert) – Italia
Vicepreședinte și coordonator pentru Europa:
Master Teacher Alessandro Polimeno – Elvetia
Secretar:
Master Dave Lee – UK
Comitetul Tehnic:
SHIHAN A. LA SALANDRA (ITALY)
G.M. DR. WALID KASSAS (LEBANON)
GRAND MASTER SIFU QUOC L. TRAN (USA)
GRAND MASTER DUSTIN L. SEALE (USA)
GRAND MASTER JEAN MICHEL RONCERO (FRA)
MASTER DIMITRI SKOGOREV (RUSSIA)
MASTER TEACHER SANDRO POLIMENO (SWITZERLAND)

Coordonator national W.O.S.D. România:
Marian Manole