Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
 

Federația Română de Autoapărare

W.S.K.F. România




世 界 松 濤 舘 空 手 道 連 盟

THE WORLD SHOTOKAN KARATE-DO FEDERATION

Federația Română de Autoapărare, afiliată la The World Shotokan Karate-Do Federation (W.S.K.F.) promovează Karate-Do Shotokan W.S.K.F., atât ca disciplină sportivă, cu regulamente de competiție dar și ca artă marțială în scopul autoapărări. Federația Mondială de Shotokan Karate-Do (W.S.K.F.) a fost înființată în anul 1990, având ca promotor principal pe maestrul Hitoshi Kasuya, În present are afiliate organizații în peste 100 de țări, pe toate continentele.

W.S.K.F. este prin excelență o organizație tehnică care promovează relațiile de cooperare și prietenie între membrii săi în spiritul dezvoltării reciproce și menținerii unui climat de pace.

W.S.K.F. organizează în Tokyo Campionatul Mondial din doi în doi ani, aprobă Campionatul European și Cupe Mondiale regionale. W.S.K.F. organizează seminarii de pregătire tehnică și cursuri de formare instructori, arbitri și examinatori internaționali W.S.K.F.

Președinte F.R.A. și director W.S.K.F. România: Marian Manole 7 dan Karate-Do Shotokan W.S.K.F., instructor, arbitru și examinator international categoria A.