Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
 

Federația Română de Autoapărare

Termeni și condiții
Termeni și condiții

www.autoaparare-fizica.ro este creat și administrat de: președintele federației, Marian Manole și de directorul IT, Marketing și Imagine, David Cîrnațiu. Site-ul este propietatea Federației Române de Autoapărare și orice copiere sau folosire a materialelor media de pe acesta, fără acordul în scris din partea Federației Române de Autoapărare, atrage consecințe juridice. Adresa unde ne puteți contacta este wskf.romania@gmail.com.

Dacă folosiți serviciile sau informațiile oferite de www.autoaparare-fizica.ro, acest lucru va fi echivalent cu acceptarea de către dumneavoastră a termenilor și condițiilor de mai jos.

Întrucât acești termeni și aceste condiții se pot modifică din timp în timp, Federația Română de Autoapărare își rezervă dreptul de a aduce modificări și îmbunătățiri ulterioare, fără un anunț prealabil și fără acordul dumneavoastră. Vă rugăm să verificați periodic această rubrică pentru a fi la zi cu toate modificările termenilor și condițiilor a site-ului Federației Române de Autoapărare.

1. Definirea traducerilor acceptate

Acronimele F.R.A. și F.R.Autoapărare sunt unicele prescurtări oficiale din limba română acceptate de către Federația Română de Autoapărare.

Traducerile „Romanian Federation of Self Defense”, „Romanian Federation of Self Defence”, „Romanian Self Defense Federation”, „Romanian Self Defence Federation” și „Romania Self Defence Fed.” sunt traducerile oficiale din limba engleză ale Federației Române de Autoapărare și sunt singurele traduceri ce sunt acceptate de către Federația Română de Autoapărare.

2.Protecția proprietății intelectuale

Conținutul și designul site-ului Federației Române de Autoapărare (precum și orice alt material având legătură cu site-ul F.R.A., definit mai departe drept conținut F.R.A.) trimis dumneavoastră prin email sau furnizat dumneavoastră  în orice altă modalitate (orice material text, grafic sau audio-vizual) aparțin Federației Române de Autoapărare și a colaboratorilor săi acolo unde acest lucru este specificat expres ori nu este specificat un alt autor – (drept de autor) și sunt protejate de legislația privind proprietatea intelectuală. Nu puteți utiliza, reproduce sau permite nimănui să utilizeze sau să reproducă materialele fără a deține o permisiune scrisă din partea Federației Române de Autoapărare sau a colaboratorilor săi, care dețin un drept de proprietate intelectuală asupra secțiunii respective de conținut F.R.A.. De asemenea, este interzisă reproducerea, în orice fel, integral sau parțial, a informațiilor cuprinse în paginile F.R.A. fără acordul scris și prealabil din partea Federației Române de Autoapărare.

3. Utilizarea conținutului F.R.A.

Puteți copia și printa conținutul F.R.A. doar pentru folosință dumneavoastră, potrivit scopului pentru care ați accesat site-ul F.R.A.. Cu excepția celor spuse mai sus, conținutul F.R.A. nu poate fi reprodus, modificat și exploatat, indiferent de scopul comercial sau necomercial al acestei exploatări. Acțiunile de tipul celor descrise mai jos nu sunt permise în lipsa obținerii în prealabil a unei permisiuni scrise din partea F.R.A.

a. reproducerea sau stocarea conținutului, precum și trimiterea acestui conținut către orice alt site, server sau orice alt mijloc de stocare a informației.

b. modificarea, publicarea, transmiterea, precum și participarea la transferul, vânzarea, distribuția unor materiale realizate prin reproducerea, modificarea sau afișarea conținutului, în lipsa obținerii în prealabil a unei permisiuni scrise din partea noastră.

c. îndepărtarea însemnelor care semnifica dreptul de autor al F.R.A. asupra conținutului.

Orice utilizare a conținutului F.R.A. în alte scopuri decât cele permise expres de prezentul document, este interzisă. Cererile de utilizare a conținutului în alte scopuri decât cele permise expres de prezentul document pot fi trimise la adresa de email: wskf.romania@gmail.com

4. Confidențialitate

Informația pe care dumneavoastră o furnizați despre dumneavoastră către F.R.A. va fi folosită doar în concordanță cu normele definite mai jos:

a. datele dumneavoastră pot fi folosite pentru sondaje de trafic și accesări.

b. datele cu caracter personal nu sunt colectate și nici utilizate de către F.R.A..

c. datele cu caracter personal nu sunt transmise nici unui alt site, server sau orice alt mijloc de stocare a informației.

5. Înregistrare, parole și responsabilități

În cazul creări unui cont pe site-ul F.R.A., vă obligați să:

a. furnizați date adevărate, exacte și complete despre dumneavoastră așa cum este cerut de formularul de înregistrare al site-ului.

b. mențineți și înnoiți, atunci când situația o cere, datele de înregistrare pentru a fi adevărate, exacte și complete. Înțelegeți să faceți această notificare în cel mult 30 de zile de la data la care s-au produs schimbările.

Dacă veți furniza informații care nu sunt conforme cu realitatea, inexacte sau incomplete,F.R.A. are dreptul să suspende sau să blocheze contul dumneavoastră și să refuze toate încercările curente sau viitoare de folosire a site-ului. De asemenea, F.R.A. nu are obligația de a verifica în avans materialul publicat de către utilizatori. De aceea, F.R.A. nu răspunde în niciun mod cu privire la informațiile și datele postate, difuzate sau transmise de către utilizatorii săi. Dacă i se solicita de către un utilizator, poate investiga și verifică afirmațiile și poate hotărî dacă informațiile respective trebuie îndepărtate.

6. Acordul de licență

Întrucât acești termeni și aceste condiții se pot modifică din timp în timp, F.R.A. își rezervă dreptul de a aduce modificări și îmbunătățiri ulterioare, fără un anunț prealabil și fără acordul dumneavoastră. Vă rugăm să verificați periodic această rubrică pentru a fi la zi cu toate modificările termenilor și condițiilor a site-ului Federației Române de Autoapărare.

Ultima modificare: 09.Iul.2017